Симпозіум International Review Course in Internal Medicine (MIRCIM 2021) організовується спільно з відомим канадським Університетом Макмастера, Collegium Medicum Ягеллонського університету, Польським інститутом доказової медицини, та двома найважливішими організаціями в галузі внутрішньої медицини (європейськa EFIM та глобальнa ICIM), за участю 43 товариств внутрішньої медицини з цілого світу. Цього року у зв’язку з пандемією COVID19 відбудеться онлайн, що дозволить взяти участь всім студентaм, які хочуть познайомитися з новітніми досягненнями світової медицини, розвивати свої знання та налагодити цінні міжнародні контакти.

Спікерами MIRCIM 2021 стануть найвидатніші у світі фахівці у своїх галузях люди, які мають реальний вплив на розвиток сучасної медицини, формулюють керівні принципи лікування та є визнаними світовими лідерами. Під час конференції Bи зможете не лише прослухати 50 лекцій, що відбудуться у вівторки та середи, а й взяти участь у підсумкових дебатах у четвер із спікерами (додаю програму разом із їхнім списком). Усі заходи відбуватимуться англійською мовою.

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.mircim.eu

Щоб зареєструватися на MIRCIM 2021, спочатку створіть обліковий запис у системі реєстрації, використовуючи цe посилання:

CREATE NEW ACCOUNT

Далі, за посиланням нижче, зареєструйтесь як учасник та оплатіть пакет участі за акційною ціною 10 євро для студентів Bашого університету:

https://www.mp.pl/zamowienia/produkt/definicja?id=21348&lng=EN

Meet worlds greatest minds of internal medicine!

З повагою, MIRCIM 2021 organizational office

E-mail: registration@mircim.eu

З програмою симпозіуму можете ознайомитись за наступним посиланням:

https://nauka.meduniv.lviv.ua/wp-content/uploads/mircim_2021_invitation__program.pdf