До 14 квітня 2016 р. Наукова бібліотека ЛНМУ імені Данила Галицького надає можливість скористатися тестовим доступом до унікального ресурсу Web of Science.

Web of Science – це система, яка надає доступ до найбільш надійних інтегрованих міждисциплінарних інструментів досліджень, об’єднаних за допомогою зв’язаних метрик цитування вмісту з різних джерел в одному інтерфейсі.

Web of Science надає дослідникам і фахівцям можливість об’єднати весь процес пошуку необхідних публікацій та отримати інформацію з усіх галузей знань з понад 12 000 журналів і 120,000 матеріалів конференцій, більше 4 400 сайтів. Представлена база даних містить необхідні елементи бібліографічного опису: інформацію про автора, назву документа і джерела, а також повні реферати авторів. Перехресні посилання між релевантними дослідженнями здійснюються з використанням пристаттейної бібліографії і тематичних зв’язків між статтями, наданими авторитетними дослідниками, що працюють в даній області.

Journal Citation Reports пропонує систематичну, об’єктивну, критичну оцінку провідних світових журналів, з кількісною, статистичною інформацією на основі даних цитування.

Порівнюючи статті за списками використаних джерел, JCR допомагає виміряти вплив дослідження на рівні журналу і категорії, а також показує взаємозв’язок між цитуваннями і цитованими журналами.

Ресурс буде корисним у виборі журналів для публікації власних наукових досліджень.

Отримати доступ до ресурсу можна у загальному читальному залі (через Wi-Fi мережу) або у відділі бібліографії Наукової бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького (вул. Січових стрільців, 6, II поверх).

За інформацією Наукової бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького

http://medlib.lviv.pro/

Прес-центр ЛНМУ імені Данила Галицького