Влітку 2019 року Університет отримав доступ до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science за програмою МОН України за кошти держбюджету.
Запрошуємо усіх до загального читального залу Бібліотеки та інформаційно-бібліографічного відділу Університету (вул. Січових Стрільців, 6), де забезпечена можливість безкоштовного доступу до баз даних Scopus та Web of Science.

Щоб максимально ефективно користуватися ресурсами цієї платформи компанія Clarivate Analytics проводить безкоштовні семінари та вебінари.

Вебінари українською
24.09.2019 16:15 Тема: Пошук і аналіз наукової літератури на платформі Web of Science

Анотація: Структура і контент платформи Web of Science. Бази даних, які є у українських передплатників. Створення персонального кабінету користувача.

Синтаксис пошукового запиту. Аналіз отриманих даних. Збереження
інформації. Оптимізація роботи
Реєстрація:  http://bit.ly/2LedN3P

25.09.2019 16:15 Тема: Світ наукових видань: хороші, погані та хижацькі

Анотація: Технічні та наукові складові якісного видання. Імпакт- фактор і де його знайти. Бізнес-моделі видання. Можливість безкоштовної публікації. Вибір видання для публікації. Публікаційний процес. Маркери та приклади хижацьких видань
Реєстрація:  http://bit.ly/2U4isJm

26.09.2019 16:15 Тема: Аналіз публікаційної активності науковця і установи

Анотація: Складнощі та шляхи вирішення ідентифікації робіт науковця і установи. Можливості Publons для вченого. Створення, наповнення, корегування та метрики профілю Publons. Застосування ідентифікатору ResearcherID для ідентифікації робіт науковців та створенню індивідуальних та колективних звітів. Пошук робіт організації, аналітична оцінка отриманих даних. Підготовка даних, створення, корегування профілю установи
Реєстрація: http://bit.ly/344zRGm
 
З 9 по 26 вересня заплановані вебінари російською мовою розклад за
посиланням https://clarivate.ru/webinars

Вебінари англійською та мовами Євросоюзу  http://clarivate.libguides.com/home 

Оголошення про тренінги в Україна оновлюються на сторінці https://www.facebook.com/WoS.Ukraianin/