Агентство зі скорочення військової загрози міністерства оборони США (DTRA) надає фінансову підтримку українським науковцям для участі у наукових конференціях.
Анонси конференцій розміщені на сайті програми:

https://swmprogramua.com/international_conf/

Ті, хто бажає отримати фінансову підтримку, має надіслати тези на рецензування та затвердження у DTRA не пізніше ніж за 6 тижнів до дедлайну подання тез відповідно до умов, зазначених за посиланням.
Для відвідання конференції у якості слухача необхідно надіслати обґрунтування своєї участі (1-2 речення) та надати посилання на матеріали (статті, тези, проєкти тощо), які співвідносяться з темою конференції.

Переваги у підтримці участі в конференціях надаються у такій послідовності:

  • Учасникам, а особливо молодим вченим, які представляють дослідження, що фінансуються програмою зменшення біологічної загрози (ПЗБЗ) та працюють в установах-реципієнтах програми.
  • Учасникам, а особливо молодим вченим, які представляють дослідження, що фінансуються ПЗБЗ та НЕ працюють в установах-реципієнтах програми.
  • Учасникам, які представлятимуть дослідження, що не фінансуються ПЗБЗ, але відповідають завданням Програми зменшення біологічної загрози.
  • Учасникам, що не представляють матеріалів, працюють в установах-реципієнтах програми та займаються дослідженнями, релевантними тематиці конференції.
  • Учасникам, що не представляють матеріалів, НЕ працюють в установах-реципієнтах програми та займаються дослідженнями, релевантними тематиці конференції.

    Остаточне рішення щодо підтримки участі в конференції залишається за DTRA. Контакти для надсилання тез та заявок (будь ласка, копіюйте усі вказані адреси):
    ibtrsymposium@gmail.com
    yatsyshyn.v@gmail.com
    Olha.Fedorenko@jacobs.com

    Також повідомляємо, що продовжує свою роботу програма з написання наукових робіт англійською мовою (SWMP) Стежити за оновленнями та ознайомитися з умовами подачі заявок можна за посиланням:
    https://swmprogramua.com/about-swmp-ukraine/

Міжнародна наукова спільнота ініціювала різноманітні проекти підтримки українських науковців. Це можливості фінансування, академічні програми, робочі місця та інша наукова діяльність.
Більш детальну інформацію про проєкти шукайте за посиланням:

https://swmprogramua.com/resources_ukr/