Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького став учасником та співзасновником Консорціуму «Львівський європейський цифровий інноваційний хаб» (Lviv European Digital Innovation Hub – LEDI HUB), який створено в області.

Співзасновниками об’єдання також стали: Агенція регіонального розвитку Львівської області, Український Католицький Університет, ЛНУ ім. Івана Франка та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

Хаб працюватиме в 4 основних напрямках:

  • медицина (MedTech),
  • освіта (EdTech),
  • оборона (DefenceTech)шт
  • учний інтелект (AI).

LEDI HUB надаватиме можливість підприємствам тестувати та оцінювати нові цифрові рішення перед тим, як інвестувати та інтегрувати їх у свої процеси (test-before-invest), створюватиме програми навчання як для громадян області, так і для підприємств та органів влади, консультуватиме щодо залучення інвестицій чи грантової підтримки та багато іншого.

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – ЛНМУ LEDI HUB Український католицький університет UCuniversity Львівський державний університет безпеки життєдіяльності Львівський національний університет імені Івана Франка Regional Development Agency of Lviv Region Міністерство цифрової трансформації України Офіс з розвитку підприємництва та експорту.